Dne 10.2. 2021 jsme spustili zcela nové webové stránky www.terasanaklic.cz.

Rádi Vás nyní stručně provedeme a seznámíme s obsahem a myšlenkou našeho projektu Terasa na klíč.

Na úvodní stránce se dozvíte něco málo o naší filozofii a o službách, které nabízíme. Současně si z úvodní stránky můžete rovnou objednat terasu na klíč.

V sekci Proč zvolit terasu na klíč najdete nejen 3 hlavní důvody, proč si zvolit naši firmu, ale také Vás pomocí obrázků seznámíme s tím, jak stavíme terasy na klíč.

Na stránce Co nabízíme najdete informace jak k výstavbě teras na klíč, tak i k údržbě teras na klíč. Ukážeme Vám, jak řešíme postup výstavby, dopravu a přípravu vhodného podloží. Ze stránky můžete rovnou pokračovat na podstránky Terasa na klíč nebo Údržbu teras. Na stránce Terasa na klíč najdete informace především o dřevinách, které máme v nabídce. Vybrat si tak můžete mezi evropskými nebo exotickými dřevinami. V rámci údržby teras Vás pak seznámíme s postupem při servisu a dáme Vám tipy na správnou péči.

Na naše vybrané Terasy se pak můžete podívat na stránce Naše realizace.

V Blogu Vám postupně budeme přinášet informace z našeho budování, novinek a zajímavostí ze světa Teras na klíč

Na stránce Kontakt najdete informace, jak správně vyplnit nezávaznou poptávku a současně nám můžete rovnou poslat Vaši zprávu.

Současně na každé stránce v patičce najdete naše fakturační údaje, kontakty, odkazy na naše sociální sítě a také obchodní podmínky a podmínky uchování osobních údajů.

Prohlédněte si nyní naše webové stránky se šálkem dobré kávy a pokud chcete od nás postavit svou vlastní terasu na klíč nebo se jen nezávazně zeptat na možnosti, napište nám.