Letošní rok je plný neustálých změn a novinek. Největší radost máme pochopitelně z Vašeho stálého zájmu o naše služby. Těší nás, že se i přes značnou konkurenci a stoupající ceny materiálů na trhu na nás obracíte s poptávkou na terasu na klíč.

TERASY

Během léta jsme dokončili letošní desátou terasu na klíč. Šlo o stavbu terasy na střešním prostoru Bytového domu na kraji Prahy. Na přání rodiny jsme spojili 2 různě velké terasy s atikou. Větší terasa byla postavena do výšky atiky a u menší terasy jsme naopak využili atiku a pokryli jí terasovými prkny, aby sloužila jako posezení. Terasy jsme spojili přes ocelovou lávku, aby bylo možné mezi terasami procházet. Materiálem pro terasu se stal Oblíbený Sibiřský modřín v přírodním odstínu terasového oleje.

MATERIÁLY

Letošní rok je bohužel také ve znamení růstu cen a snížené dostupnosti materiálů pro stavbu teras. Ceny hranolů, prken, olejů, vrutů i dalších komponentů se mění doslova před očima, a to někdy i o desítky procent za měsíc. Proto se snažíme co nejdříve po potvrzení zakázky a uhrazení zálohové faktury nakupovat materiál předem, abychom jeho cenu zafixovali a nemuseli Vám měnit kalkulace. Nakupujeme u osvědčených dodavatelů, kteří jsou schopni zajistit materiál i v této nelehké době. Navíc disponujeme od jara letošního roku vlastními skladovacími prostory, kde je to správné klima pro terasové hranoly a terasová prkna.

POPTÁVKY

Děkujeme za všechny poptávky, které nám posíláte. Vždy se snažíme potvrdit přijetí Vaší poptávky nejpozději do 48 hodin od přijetí. Pomůže nám, když nám přiložíte různé fotografie z místa, kde plánujete svou terasu, abychom si dokázali lépe představit Vaše plány. S tím souvisí i odpovídající rozpočet, který Vám následně posíláme. Aktuálně jste nám poslali tolik poptávek, z kterých se postupně stali potvrzené zakázky, že plánujeme nové terasy již na duben 2022.

JSME S VÁMI V NEUSTÁLEM V KONTAKTU

V září jsme pro Vás založili vlastní Youtube kanál, abychom s Vámi mohli sdílet naše videa z teras. Podívejte se na náš premiérový příspěvek z naší 10 jubilejní terasy ZDE.

Vedle kanálu Youtube nás také můžete najít na dalších sociálních mediích. Nejčastěji s Vámi komunikujeme přes Facebook, ale nezanedbáváme Vás ani na Instagramu, Linked-in nebo Pinterest.

RECENZE

Moc si vážíme toho, že jste s naší prací spokojeni a že nám dáváte kladné hodnocení. Získali jsme od Vás již 5 pěti hvězdičkových hodnocení. Je to pro nás jak velká odměna, tak současně i závazek udržet vysokou kvalitu služeb od prvního kontaktu s Vámi až po finální předání stavby a vyúčtování. Jak nás vidí naši zákazníci si můžete přečíst ZDE

A CO JE JEŠTĚ NOVÉHO?

Od září letošního roku jsme se stali plátci DPH, neboť jsme splnili všechny zákonné předpoklady pro registraci. Nabídky, které Vám nyní posíláme tedy neobsahují DPH, to přidáme dle zákona na veškeré daňové doklady, které Vám pošleme. V případě jakéhokoliv dotazů k fakturaci nás prosím neváhejte kontaktovat ZDE