Uplynulý rok hodnotíme zpětně jako velice úspěšné a rostoucí období. Značka Terasa na klíč se dostávala stále více do povědomí zákazníků nejen v Kutné Hoře ale i mimo kutnohorský okres. Díky Vašim kladným referencím a sociálním sítím ( Facebook, Instagram, Linkedin, Google) jsme se tak dostali ke skvělým zakázkám například v jižních Čechách, na Berounsku nebo v Praze. Nebyly to ale jen zakázky, které nám udělaly radost. Měli jsme možnost setkat se s mnoha zajímavými lidmi, navázat nové kontakty s dodavateli a posunout další oblasti našeho podnikání zase o kus dál.

POUŽITÉ MATERIÁLY

Máme radost, že i v dnešní době plné různých technologií a speciálních materiálů je stále dostatek zájemců o klasické dřevo. Mezi dřevinami vyhrává jednoznačně Sibiřský modřín. Je to strom, který roste v zimě, roste pomalu a obsahuje dostatek pryskyřice. To mu dává skvělé vlastnosti jako odolnost proti klimatickým jevům i proti škůdcům. Tím je vhodný na venkovní terasy a jiné stavby. Druhé místo mezi materiály pak obsadila tepelně upravená borovice ( Thermowood) ruku v ruce s exotickými dřevinami. Právě po exotických dřevinách jako je Massaranduba, Garapa apod v poslední době roste poptávka. Exotické dřevo je totiž velmi husté a tvrdé a prakticky bezúdržbové. Navíc díky svým vlastnostem drží dlouhodobě svůj tvar i po několika letech. Poměrně velký poptávka byla i o materiál WPC. WPC je směsí dřevěných a plastových materiálů. Na základě této zvýšené poptávky jsme se rozhodli tento materiál zařadit o do naší nabídky pro rok 2022.

CO SE NÁM POVEDLO

Během roku 2021 jsme pro Vás postavili více než 14 dřevěných teras o celkové rozloze více než 500 m2. Dále jsme pro Vás vyrobili 3 dřevěné ploty, 1 dřevěné zastínění a provedli několik pravidelných oživení teras. Právě údržba dřevěných teras je důvod, proč někteří zájemci zvažují použití jiných materiálů. Proto je v naší nabídce i pravidelný servis, abyste se o terasu nemuseli starat Vy. Náš zákaznický servis zahrnuje různé služby jako například mechanické či chemické čistění terasových prken, ruční či mechanické broušení, vysávání prachu a nečistot nebo obnovení nátěru kvalitními terasovými oleji značky OSMO.

TERASA NA MÍRU

Zájem o terasy je obvykle tzv. na míru. Na to se v Terasa na klíč soustředíme především. Nabídneme Vám tak kompletní servis, abyste nemuseli shánět několik firem na jednu zakázku. Postaráme se Vám tedy o výkopové práce, přípravu podloží ( kameninové lůžko, nosné dřevěné konstrukce) až po hranolový rošt ,položení podlahy, zábradlí či schody.

ZE SVĚTA INTERNETU

Co se týče dalších našich aktivit v roce 2021 asi největší novinkou bylo únorové spuštění nových webových stránek https://terasanaklic.cz . Na stránkách najdete jak přehled našich služeb, tak i naše vybrané realizace a články, doporučení či jiné zajímavosti ze světa teras. Náš kontaktní formulář Vám pak pomůže zformulovat správně Vaši poptávku, na kterou reagujeme vždy do 48 hodin. Po dohodě s Vámi pak zajedeme zaměřit místo terasy nebo rovnou připravíme rámcovou, přesto detailně zpracovanou položkou nabídku.

A jaké novinky pro Vás chystáme v roce 2022?

NOVINKY V ROCE 2022

Do nabídky služeb zařazujeme pro letošní rok výše zmíněnou montáž WPC teras, na kterou jsme dostatečně vyškolení profesionály z oboru. Dále rozšiřujeme neustále naše kontakty s novými dodavateli, abychom Vám nabídli dřevo v té nejlepší kvalitě. Vždy se při výběru soustředíme nejen na dobrou cenu, ale především na strukturu firmy stejně jako na formu uskladnění a flexibilitu dodávek. Stále také vylepšujeme naše profesionální nářadí značky BOSCH. A pokud vše dobře půjde, rádi bychom letos poprvé zavítali na nějaký kvalitní stavební veletrh. O novinkách a plánovaných událostech Vás budeme průběžně a předem informovat na našich sociálních sítích.

Závěrem děkujeme všem za kladná hodnocení a recenze naší práce. Podívejte se na naše recenze ZDE

Pokud jste ještě nestihli vložit právě Vaší recenzi, můžete to udělat ZDE.

Děkujeme za přízeň v roce 2021 a těšíme se na novou spolupráci v roce stávajícím.

Vaše Terasa na klíč