Abychom pro Vás mohli postavit stabilní terasu na klíč, potřebujeme k tomu kromě profesionálního vybavení, zkušeností a šikovných rukou také dlouhodobé osobní vztahy s našimi obchodními partnery. Právě díky nim Vám pak můžeme nabídnout správně zpracované a uskladněné dřevo, kvalitní stavební a spojovací materiály atd. Snažíme se také oslovovat především české firmy, abychom tím podpořili naši ekonomiku.

TERČE A PODLOŽKY

Aby byla Vaše terasa vždy rovná, pomáhají nám k tomu rektifikační terče od firmy Gardina.cz. Tyto terče pomohou vyrovnat výškové rozdíly mezi výchozí výškou podlahy a terénem pod terasou. Tato Kutnohorská firma dodává na český trh ale i další produkty, bez kterých by se žádná montáž terasy neobešla. Je to například terasová distanční podložka, díky které může mezi dřevěnými hranoly a terasovými prkny proudit volně vzduch a nedochází tak ke zbytečným hnilobným procesům. Pro společnost Gardina.cz mimo jiné zajišťujeme kromě vlastních zakázek také montáže teras na klíč.

HRANOLY A PRKNA

Dřevo pro Vás nekupujeme pouze tam, kde je jeho cena nejnižší, ale tam, kde víme, že je dobře zpracováno, vysušeno a uskladněno. Právě to může mít velký vliv na životnost Vaší terasy. Proto všechny naše dodavatele nejprve osobně navštívíme, abychom se seznámili s jejich společností a přístupem. Mezi naše dodavatele dřeva pro terasu tak patří například společnost Artisan, Au-Mex,  Palubky Koten nebo společnost GTS dřevosklady.

STAVEBNINY

I ostatní materiály pro terasu si vybíráme pouze u ověřených dodavatelů. Například spojovací materiál nakupujeme u firmy Hašpl. Betonové výrobky pro přípravu podloží obvykle v síti prodejen PRO-DOMA nebo Izomat. Betonové směsi a kamenivo se pak snažíme odebírat co nejblíže stavby, abychom podpořili lokální firmy.

NÁŘADÍ

Kdykoliv potřebujeme nové nářadí, zajedeme do firmy  ELSAB s.r.o. v Kutné Hoře. Tato firma se specializuje na nářadí značky Bosch a Metabo. Nejen že nabízí široký výběr profesionálních aku vrtaček, pil a dalších nástrojů pro firmy, ale setkáte se zde také vždy s kvalitním zákaznickým servisem.

MARKETING A ODĚVY

A nejsou to jen materiály na stavbu, které nakupujeme. Dlouhodobě v oblasti marketingu a tiskových materiálů spolupracujeme například s firmou s reklamní agenturou Lepor z Kutné Hory. V oblasti online marketingu pak s českou firmou Online factory . Pracovní oděvy si vybíráme v Kolínské pobočce firmy Canis

Děkujeme všem našim partnerům za skvělou spolupráci a těšíme se s nimi na novou terasovou sezónu 2023.